Pro C9200 — це флагманські аркушеві ЦДМ Ricoh, які пропонують потрібні можливості для успішного переходу з офсетного друку на цифровий, з якістю, порівняною з офсетною, високою надійністю для великих накладів, великою ємністю для паперу, розширеною підтримкою носіїв і простотою використання.

А з додатковим ПЗ і вбудованими опціями фінішної обробки Ricoh Pro C9200 може створювати багато додатків всередині компанії за допомогою цього єдиного пристрою. ЦДМ мають швидкість 115 і 135 стор./хв. незалежно від щільності паперу до 470 г/м².

Рішення FusionPro VDP забезпечують потужний, але простий у використанні набір інструментів для проєктування та виробництва персоналізованих комунікацій. Вони дають змогу поєднувати дані про клієнтів із попередньо визначеними шаблонами для створення динамічних маркетингових елементів, які пропонують високоперсоніфіковане спілкування 1-на-1 для підвищення ефективності кампанії та рентабельності інвестицій. «Щиро вітаємо нашого фахівця з LFP і виробничих продажів Мохамеда Абдулвахаба за його виняткову самовідданість і непохитний дух, які зробили це досягнення можливим. Ваші зусилля справді встановили новий стандарт у нашому прагненні до досконалості», — говорить Мохамед Басуоні, національний менеджер із продажу комерційного та промислового друку El-Ajou Group.