Основними технологіями виготовлення банкнот є офсетний, глибокий друк і нумерація, усі вони мають вирішальне значення для процесу безпечного друку. Тенденція ринку банкнот в останні роки полягає в тому, що до цих технологій додаються пристрої захисту, щоб запобігти підробці. Дотримуючись високого рівня запобігання підробкам, Komori продовжує вдосконалювати основні технології друку.

KGC-S оснащено машинами та системами для друку банкнот, які включають усі аспекти технологій захищеного друку, і має команду експертів із захищеного друку, готових вирішити будь-які проблеми, з якими стикаються клієнти.

Відповідно до концепцій «Power to the Print» і «Trust in Print», KGC-S продовжуватиме підтримувати довіру до Komori з боку урядових установ, поліграфічних компаній і постачальників у всьому світі та забезпечувати доставку найбезпечніших і найнадійніших банкнот людям у всьому світі. У майбутньому Komori продовжуватиме створювати технології безпечного друку наступного покоління та захищати ідентичність націй, компаній та окремих осіб.