DSiQ-R — це модернізований цифровий струменевий модуль, розроблений для безпроблемної інтеграції з друкарськими платформами Mark Andy Evolution і Performance Series для створення повністю гібридного однопрохідного виробничого рішення.

Друк у 600 dpi стає можливим на основі технології Domino. Модуль може працювати з полотнищем шириною до 330 мм зі швидкістю до 70 м/хв.

Модуль доступний із чотирма (CMYK) або п’ятьма (WW+CMYK) кольорами та монтується безпосередньо на друкарську машину, завдяки чому у виробництві за один прохід стає реальністю високоякісне вдосконалення етикеток, зокрема холодне тиснення, ламінування чи висічка.

DSiQ-R оснащено функціями Advanced intelligent Technology I-Tech, вкл. ActiFlow2, CleanCap2 і SetAlign, що забезпечує стабільну щільність і якість на друкованому полотнищі.

Інтеграція ПЗ є бездоганною, завдяки включеному цифровому інтерфейсу (DFE), а єдиний користувальницький інтерфейс робить налаштування та управління інтуїтивно зрозумілими. І все обладнання сумісне з технологією Mark Andy sMArt link, хмарною системою управління завданнями, яка відстежує дані машини в режимі реального часу для оптимізації робочих процесів друкарні, від завдання до завдання та від зміни до зміни, забезпечуючи найефективніше та результативне друкарське виробництво.