Массімо Рейнаудо працює в UPM з 2017 року. Він є громадянином Італії, народився в 1969 році. Зараз Массімо є виконавчим віце-президентом UPM Communication Papers. До цього він обіймав посаду старшого віце-президента UPM Raflatac з 2017 по 2021 рік.

На початку своєї кар’єри, з 1995 по 2017 рік, Рейнаудо обіймав кілька керівних посад у корпорації Kimberly-Clark. Він має ступінь магістра інженерії в Політехнічному університеті Туріна та додаткові дослідження в галузі ділового адміністрування та управління.

«Массімо має чудовий міжнародний досвід і дуже солідний досвід роботи в UPM як лідер змін. І в UPM Raflatac, і в UPM Communication Papers він сприяв позитивним змінам бізнесу, оновив комерційну стратегію та створив високоефективні команди для покращення ефективності кожного бізнесу. Він має чітке бачення того, як продовжувати створювати цінності за допомогою стратегії UPM Biofore. Я бажаю Массімо успіхів на його новій відповідальній посаді», – сказав Хенрік Ернрут, голова правління UPM.

«Для мене призначення — велика честь. UPM має добру операційну модель і дуже відданих співробітників. Разом ми продовжимо реалізацію нашої стратегії та створимо майбутнє», – каже Массімо Рейнаудо.

Юссі Песонен піде на пенсію з UPM після 37 років служби. «Від імені Ради директорів я хотів би від щирого серця подякувати Юссі за його внесок в успіх компанії, — говорить Хенрік Ернрут. – Юссі мав довгий і успішний період перебування на посаді президента та генерального директора, майже 20 років. Традиційну компанію з виробництва паперу для друку, орієнтовану на Фінляндію, він перетворив на інноваційну компанію з акцентом на відновлювані матеріали, яка розвивається на міжнародному рівні.

Массімо бере на себе керівництво компанією, яка має конкурентоспроможну та гнучку операційну модель, ефективні принципи розподілу капіталу, потужну культуру лідерства та міцні позиції у сфері сталого розвитку. Я впевнений, що це сприятиме подальшому успіху компанії, — продовжує Генрік Ернрут. — Досягнення Юссі були надзвичайними. За двадцять років його служби на посаді президента та генерального директора середній річний загальний прибуток акціонерів становив 9%. За останні 10 років він становив 16%. Це фантастична віддача для акціонерів UPM».

Юссі Песонен залишає компанію, висловлюючи щиру вдячність і теплі побажання на майбутнє. «У мене немає слів, щоб висловити глибоку вдячність усім працівникам UPM. Разом ми пройшли довгий шлях і переосмислили UPM на благо всіх наших зацікавлених сторін. Я надзвичайно пишаюся всім, чого ми досягли за останні двадцять років, – каже Юссі Песонен. — Я впевнений, що UPM чекає велике майбутнє під чудовим керівництвом правління та Массімо Рейнаудо. Я також хочу від щирого серця подякувати колишньому голові Бйорну Валроосу та всім членам моєї виконавчої команди. Успіх був би неможливий без постійної підтримки моїх найближчих людей, моєї родини, яким я безмежно вдячний.

Щодо майбутнього, я продовжуватиму бути активним бізнес-інфлюенсером, дотримуючись свого двадцятирічного девізу «Від обіцянки до ефективності та прибутку».

Коли Массімо Рейнаудо займе посаду президента та генерального директора, UPM розпочне процес вибору виконавчого віце-президента.