Scodix пропонує різноманітні інструменти, які дають брендам змогу досягти високого рівня розкоші та персоналізації своїх друкованих продуктів і паковання. Завдяки широкому спектру варіантів прикрашання найвищого рівня, включаючи якість Smart High Definition (SHD), Scodix має можливість покращити споживчий досвід, а також забезпечувати вимірні економічні та екологічні вигоди.

«Ricoh має чудову репутацію в розумінні потреб ринку в галузі графічних комунікацій, що робить їх ідеальним партнером для Scodix, — каже Марк Ніксон, виконавчий віце-президент з глобальних продажів і маркетингу Scodix. — Це співробітництво дає нам змогу працювати разом, щоб задовольнити потреби клієнтів і створити порт фоліо для збільшення прибутку за рахунок прикрашання.

Scodix пропонує просте рішення для виходу на ринок, яке підтримує поліграфістів та їхню аудиторію. Завдяки широкому спектру ефектів прикрашання, досягнутих на одній машині Scodix, ми можемо запропонувати підприємствам можливість прикрашати, що колись вважалося надто дорогим. Зі Scodix виробничі витрати та відходи мінімізовані за допомогою найбільш стійкої методології на ринку».

Серія ЦДМ Scodix Ultra відкриває можливості для книговидавництв, виготівників матеріалів прямої поштової розсилки, прототипів, складеного картонного паковання. Лінійка цифрових рішень Scodix ідеально поєднується з портфоліо ЦДМ Ricoh. Це гарантує, що додавання Scodix до ЦДМ Ricoh забезпечує високоякісне прикрашання та можливість одержувати відбитки високого класу, призначені для привернення уваги, збільшення прибутків від комерційного друку, що конкурують з економічністю та якістю звичайних методів.