Оскільки підшипники кочення преміум-класу продаються в понад 80 країнах, у т.ч. на активно зростаючому ринку вітряних електростанцій у Сполучених Штатах, компанія NKE зіткнулася з дедалі більшою кількістю скарг через пошкодження під час транспортування.

Гібридний підшипник вартістю тисячі євро та вагою понад 20 кг має внутрішні та зовнішні кільця, виготовлені з високоякісної сталі та керамічних кульок. На жаль, пошкодження нерідко залишаються непоміченими до встановлення, що призводить до дорогих затримок у виробництві енергії вітру. 

Команда Mondi Grünburg, яка складається з консультантів з паковання та фахівців із розробки продуктів, створила передове пакувальне рішення, яке забезпечить оптимальний захист підшипників NKE під час транспортування. Інноваційна конструкція включає односторонні датчики удару, що забезпечують зворотний зв’язок у реальному часі про стан підшипника після прибуття.

Зусиллями Mondi Grünburg створено коробку з офсетним друком із додатковим забраженням усередині, видрукуваним у флексографічний спосіб, що містить чіткі інструкції щодо використання та спрощує обробку, оскільки більше не потрібні супровідні документи.

Таким чином Mondi Grünburg розробив преміальне паковання для промислових товарів, запропонувавши оптимальний захист вмісту: тепер можна запобігти пошкодженню підшипників під час транспортування.

Інноваційний виріб уже пройшов ретельне тестування та сертифікацію в лабораторії Mondi, лабораторії продуктивності, сертифікованій Міжнародною асоціацією безпечного транспорту (ISTA), щоб гарантувати, що паковання клієнтів підходить для продукту та захищає його в конкретному ланцюжку постачань.