Box Plant 2025 заснована на трьох основних стовпах:

  • Jetliner®, серії однопрохідних струменевих друкарських систем, які дають змогу виробляти високоякісне та індивідуалізоване паковання на вимогу;
  • BHS Intralogistics, рішення для оптимізації та гнучкості потоку від складу рулонів до рулонного верстата;
  • iCorr®, цифрова платформа, яка пропонує різні програми для підтримки операцій, електронної комерції, аналізу даних та віддаленої допомоги.

Нова концепція дасть змогу клієнтам підвищити продуктивність та гнучкість, знизивши витрати на працю, витрати паперу, відходи, собівартість обробки та ресурси. Box Plant 2025 також дасть змогу клієнтам задовольнити зростаючі вимоги власників брендів та споживачів до індивідуалізованого та стійкого паковання.

Нова концепція динамічно розвиватиметься з часом відповідно до технологічного прогресу та нових додатків. Клієнти зможуть розпочати роботу негайно та модернізувати свій завод з виробництва коробок за допомогою майбутніх інновацій від BHS Corrugated. BHS Corrugated представить Box Plant 2025 на майбутньому технічному семінарі FEFCO 2023 у Ліоні, Франція. Компанія також продемонструє останні продукти та послуги для осіннього сезону, такі як Jetliner® Xceed (XC), Jetliner® Monochrome (MCP), BHS Intralogistics та Printer Control Center (PCC).