Серія HP Latex 630, як і решта портфоліо HP Latex, дає змогу компаніям пропонувати більш екологічні послуги друку:

  • з латексними фарбами на водній основі, які виділяють незначні хімічні речовини або запахи;
  • екологічними сертифікатами UL Ecologo® і EPEAT®;
  • картонними картриджами, які зменшують використання пластику завдяки використанню 100% перероблених картонних контейнерів, що підлягають вторинній переробці.

Нова серія HP Latex 630 об’єднує провідні функції латексного друку, такі як білі чорнила, у більш компактний і доступний форм-фактор, що дає змогу навіть найменшим друкарням без особливих зусиль створювати високоефективні вивіски та декори, підвищуючи маржу, – прокоментував Даніель Мартінес, генеральний директор HP Large Format.

Крім апаратного забезпечення, ми продовжуємо впроваджувати інновації, коли йдеться про послуги та рішення, з новими функціями хмарної ОС HP Print OS, які дають користувачам, які потребують часу, змогу обробляти та контролювати завдання практично з будь-якого місця».

Сімейство HP Latex 630 пропонує низку опцій і функцій, зокрема:

  • чотири принтери на вибір — HP Latex 630 і HP Latex 630 W – останній із функцією білого чорнила, HP Latex 630 і 630 W Print & Cut з функціями друку та вирізання;
  • економія часу завдяки автоматизованій системі фронтального завантаження та простим і швидким робочим процесам завантаження/вивантаження;
  • простий повторний друк із внутрішньою пам’яттю до 10 ГБ;
  • приголомшлива якість зображення – завдяки технології HP Pixel Control і новій архітектурі друкувальної голівки для чіткішого дрібного тексту за стандартної швидкості 14 м² на годину;
  • ПЗ в стандартній комплектації – рішення SAi RIP пропонується з коробки.

У рамках постійного фокусування на допомозі провайдерам послуг, щоб підвищити продуктивність і розвивати свій бізнес, HP також анонсувала HP PrintOS Design & eCommerce – інтуїтивно зрозуміле рішення для друку з Інтернету, яке економить дорогоцінний час завдяки спрощеним можливостям розробки додатків для друку, ефективним виробничим маршрутам і покроковим вказівкам щодо того, як PSP можуть інтегрувати його з існуючим магазином електронної комерції.

«Ми витрачаємо багато часу, вислуховуючи постачальників послуг друку про те, що їм потрібно розвивати, і однією з ключових сфер є розвиток їхніх можливостей електронної комерції та покращення зв’язку окремих ділянок їхнього бізнесу, – додав Даніель Мартінез. — Дизайн і електронна комерція — це наша відповідь, яка надає постачальникам послуг швидкий і простий спосіб покращити онлайн-магазин, а також нові способи обробки замовлень і автоматизації робочих місць».

Рішення Design & eCommerce стане доступним у деяких країнах у пакеті HP PrintOS для абонентів рівня «Плюс» плану HP Professional Print Service Plan (PPSP), що зробить пропозицію PPSP більш привабливою для малих і середніх PSP.

Професійні плани HP Print Service розроблені для сприяння гнучкості бізнесу, максимального збільшення часу безвідмовної роботи та надання можливостей для навчання та підтримки.

HP Latex 630, HP Latex 630 W, HP Latex 630 Print & Cut Plus і HP Latex 630 W Print & Cut Plus будуть доступні на основних ринках у всьому світі з 19 вересня 2023 року.

Рішення HP Print OS Design & eCommerce буде доступне з листопада у Великобританії, Іспанії, Австралії та Новій Зеландії.