Вони забезпечують високу якість друку та точну контурну вирізку, що дає змогу автоматично створювати контурну графіку, фотографії та написи, а також оперативно виготовляти різні вироби, у т.ч. футболки, плакати, наліпки, етикетки та унікальні дисплеї.

Продуктивність моделі BN2-20 — 0,54 м²/год, а BN2-20A – до 2,34 м²/год. Макс. роздільна здатність друку – 1440 dpi, а швидкість різання – до 150 мм/с.

Згідно з інформацією виробника, пристрої стали друкувати вчетверо швидше за рахунок використання нової напрямної, додаткового модуля сушіння та нової материнської плати. Нова конструкція фронтального доступу дає змогу виконувати всі завдання: від встановлення матеріалу до технічного обслуговування, з передньої панелі принтера, що допомагає більш ефективно використовувати простір.

До стандартної комплектації входить ПЗ FlexiDesigner VersaStudio Edition, яке дає змогу створювати яскраву графіку, а також ПЗ VersaWorks 6 Output для налаштування параметрів друку та різання. Новинки сумісні з програмою Roland DG Connect, яка надає доступ до даних про завдання друку, а також до бізнес-інформації в режимі реального часу.