З основним акцентом на друк пакування Flex Pack Trail продемонструє можливості, доступні для переробників етикеток, які прагнуть урізноманітнити пропозиції на ринку гнучкої паковання.

Основними учасниками Flex Pack Trail є Agergaard Graphic Supplies, AkeBoose, Bobst, Fujifilm, Hamillroad, Meech International, Lombardi, Nilpeter, Screen, Synthogra, Thermal Transfer Solutions, Xeikon.

Відвідувачі Labelexpo Europe 2023 також зможуть поглибити технічні знання щодо гнучкого паковання на майстер-класі під керівництвом експертів. Майстер-клас із гнучкого паковання, організований Label Academy, почнеться 12 вересня, о 9:45 і охоплюватиме теми:

  • матеріали для створення художніх робіт і додрукарська підготовка;
  • процеси та технології друку;
  • чорнила, покриття, отвердження та ламінування;
  • перетворення гнучкого паковання.

Крім того, буде представлено оновлення проєкту Finat UVFoodSafe, а провідний переробник продемонструє свій досвід переходу на гнучке паковання.

Якоб Ландберг, директор з продажу та маркетингу компанії Nilpeter, прокоментував: «Спонсорування Flex Pack Trail дає нам чудову можливість продемонструвати наш FA-26, створений для короткотиражного гнучкого паковання та етикеток з доданою вартістю. Вперше ви можете побачити це наживо на виставковому стенді Nilpeter».

Адам Баттрік, головний операційний директор Meech International, сказав: «Meech International дуже радий взяти участь у Flex Pack Trail на Labelexpo Europe 2023. Ми прагнемо просувати інновації в процесі перетворення етикеток, і Flex Pack Trail пропонує унікальну можливість для виробників етикеток, щоб отримати всю потрібну інформацію від ряду постачальників. Це також ідеальна платформа для демонстрації можливостей наших індивідуальних рішень і важливості очищення поверхонь і контролю статики в процесі. Flex Pack Trail дасть змогу вирішувати важливі галузеві проблеми, пов’язані зі статичним контролем і очищенням полотнища, а також підтримувати цінні зв’язки з професіоналами галузі».

Маттео Кардінотті, генеральний директор Bobst Firenze та керівник лінійки продуктів для друку та вузько рулонних рішень Bobst, прокоментував: «Bobst вирішила взяти участь у Flex Pack Trail на Labelexpo Europe 2023, тому що межі між гнучким пакованням та етикетками зникають. Як з точки зору власників торгових марок, які вимагають того самого, що й для етикеток, — рішень з додатковою вартістю, швидшого виконання завдань і зниження витрат на запаси, —так і з точки зору переробників, які хочуть диверсифікувати свій бізнес і наша мета бути єдиним магазином для своїх клієнтів».

Bobst демонструє на Labelexpo Europe 2023 флексографічну машину Bobst Master M6, найбільш автоматизовану і оцифровану флексографічну машину на ринку сьогодні. Вона усуває розрив між надкороткими накладами гнучкого паковання, виготовленого на суто цифрових пресах, і дуже великими накладами, виготовленими на флексографічних або машинах глибокого друку CI, з можливістю бути прибутковою навіть на коротких накладах».

Хуан Кано, директор з розвитку бізнесу в Screen, сказав: «Screen дуже раді взяти участь у Flex Pack Trail на Labelexpo Europe 2023. Ми продемонструємо наші найновіші струменеві цифрові друкарські машини, розроблені спеціально для ринку гнучкого паковання: струменеву Truepress PAC830F для друку на прозорих плівках (PET та BOPP), що забезпечує виняткову якість друку та яскраві кольори. А також струменеву Truepress PAC520P, що відповідає зростаючому попиту на паперове пакування. Обидві машини використовують чорнила на водній основі, сумісні з харчовими продуктами».

Мануель Шрутт, керівник відділу паковання Fujifilm EMEA, сказав: «Ми дуже раді бути частиною експозиції гнучкого паковання на Labelexpo Europe 2023, де Fujifilm демонструє свої передові рішення та інноваційні технології, підтверджуючи наше прагнення революціонізувати індустрію паковання та задовольнити мінливі потреби наших клієнтів».

Філіп Вейманс, віце-президент із маркетингу компанії Xeikon, прокоментував: «Відкрийте для себе передову технологію Xeikon Titon, єдине рішення для цифрового друку, яке даэ змогу скорочувати наклади екологічно чистого гнучкого паковнаня на паперовій основі, на передовій переходу галузі до екологічно чистих матеріалів».

Джейд Грейс, керуючий директор Labelexpo Global Series, сказала: «Ми раді запропонувати абсолютно новий Flex Pack Trail на цьогорічній Labelexpo Europe 2023. Гнучке паковання дедалы більше переплітається з друком етикеток і нашим новим Flex Pack Trail. Майстер-клас із гнучкого паковання — це ідеальна можливість для виробників етикеток поглибити свої технічні знання на цьому ринку».

Нанетт Томас, генеральний директор Synthogra, зазначила: «Паковання у вузькорулонному друці моїм особистим покликанням більше 15 років. ДНК нашої галузі справді відповідає вимогам до паковання. Це легко? Зовсім ні, але це має великий сенс…» Жасмін ван дер Камп, менеджер з маркетингу в Agergaard Group, сказав: «При створенні гнучкого паковання як нового сегменту продукту надзвичайно корисно, якщо виробниче обладнання буде налаштовано якомога гнучкіше, щоб відповідати різним вимогам і параметрам друку. AkeBoose підтримує виробників етикеток, обладнаючи їхні машини камер-ракельними секціями та системами подачі чорнила, які прості у використанні, обслуговуванні та мають вигідні експлуатаційні витрати. Наша камер-ракельна система Nova TK може бути налаштована дуже швидко, охоплює широкий спектр застосувань і може працювати стабільно з додатковими камерами для підвищення ефективності виробничих процесів».

Щоб зареєструватися на Labelexpo Europe 2023, відвідайте: https://go.brandprint-expo.com/e/707733/prices-and-deadlines/9lmvtx/2030949639?h=b_dNT9JSBythXuhIu4CKFFPe-pf3J78beXA5NNvYO9k