іray — це найновіша серія в асортименті компанії. Вона з’явилася на ринку нещодавно та замінила серію NewV flex. Асортимент серії включає, крім фарб, грунти, клеї для ламінування і друкарські фарби з низькою міграцією, а також різні лаки. Продукти цієї іray можуть застосовуватися як для нехарчового, так і для харчового паковання, і відрізняються стійкістю до подряпин, гарною адгезією та низьким залишковим запахом.

Фарби можна використовувати як для друку на плівках, так і для друку на папері.

Крім того, Hubergroup представляє на Labelexpo лінійку продуктів на водній основі. Ця лінійка продуктів підходить для різних галузей застосування у флексографічному та глибокому друці — від гнучкого паковання з паперу, алюмінію або пластикової плівки до гофрованого картону або складаних коробок.

У серії фарб Hydro-X Green Line Premium використано лише компоненти в рамках екологічної концепції Cradle to Cradle. Незважаючи на орієнтацію на екологію, певні продукти цієї серії демонструють термостійкість і стійкість до стирання або, наприклад, протиковзкі властивості.

Виробник також говорить про наявність бар’єрних продуктів у цій серії, які забезпечують стійкість паковання до кисню, води та жирів.

Ще одна серія продуктів для флексодруку Gecko має широкий спектр застосування — від харчового паковання з поліолефінів та алюмінієвого паковання до гнучких плівок для зовнішнього зберігання. До цієї серії також входять лаки, добавки та ґрунти.