Hanway Packaging відвідали представники понад 130 зарубіжних підприємств із Північної та Південної Америки, Європи, Азіатсько-Тихоокеанського регіону. Вони відвідали фабрики з друку паковання неподалік Шанхаю.

Shentai Packaging — «технологічно розвинене підприємство», яке спеціалізується на друкуванні на гофрокартоні та виробництві паперових виробів. Компанія виготовляє широкий спектр продукції, накладами від 100-200 до 5000-10000 одиниць. ЦДМ Hanway Glory2504 встановлена на підприємстві наприкінці 2020 р., щоб допомогти у цифровій трансформації та модернізації виробництва.

«Від моменту встановлення цифрової виробничої лінії Hanway Glory2504 ми змогли робити більше дорогих замовлень, – каже керівник цифрового відділу Shentai Packaging. — Наприклад, ми використовуємо цю машину для друку різноманітних експортних замовлень, паковання для продуктів харчування та промислових коробок. Цифровий процес усуває багато виробничих етапів, скорочує терміни постачання та забезпечує клієнтам чудовий сервіс».

Під час екскурсії по фабриках на околицях Шанхаю також був продемонстрований у роботі компактний високошвидкісний принтер Hanway Revo2500W, який використовується для виконання високоякісних замовлень з виготовлення гофрованого паковання з друком від одного аркуша та змінними даними.

Також HanGlory Group та Hanway організували тур «Hanway Single Pass, шлях легенди» — серію технологічних демонстрацій по всьому світу, що мають показати можливості високошвидкісного обладнання для однопрохідного струменевого друку. Тур триватиме весь 2023 рік. Вже відбулися заходи у Китаї, Бразилії, Італії та на Тайвані. Подальші місця та дати проведення у 2023 році р. оголошені пізніше.