Xeikon, цифровий напрямок Flint Group, представить низку нових рішень:

  • технологію Cheetah 3.0 для друку етикеток, яка включає нову технологію Xeikon, безпечну для довкілля та харчових продуктів ECO Toner;
  • новий модуль вимірювання якості (QMM), який можна встановити на всіх пресах серії Cheetah 3.0 CX;
  • найновіша технологія цифрового друку Panther, що працює з новими світлодіодними чорнилами PantherCure від Xeikon, вперше публічно демонструватиметься в Європі.

У ЦДМ Xeikon TX-500 використано нову технологію тонера Xeikon TITON, розроблену для задоволення галузевих вимог щодо гнучкого паковання на основі паперу та з урахуванням турботи споживачів про довкілля.

Підрозділ Narrow Web компанії Flint Group з нетерпінням чекає на обговорення своїх технологій наступного покоління чорнил і покриттів:

  • чорнила та покриття EkoCure® UV LED для вузько рулонного друку із можливістю подвійного затвердіння, для компаній, які прагнуть перейти на технологію UV LED затвердіння;
  • чорнила та покриття EkoCure® ANCORA F2, розроблені для паковання та маркування харчових продуктів;
  • праймери та лаки Evolution — нові стійкі рішення, зосереджені на покращенні ефективності переробки друкованих етикеток.

Flint Group представить та реєєструватиме клієнтів на своїй платформі B2B – FlintLink. Це персоналізоване середовище надає клієнтам Flint Group своєчасний доступ до підтримки та інформації, що полегшує співпрацю, спілкування та ведення бізнесу.

Крім того, бізнес-команди Narrow Web і Xeikon візьмуть участь у заходах Labelexpo, включаючи Automation Arena, Sustainability Trail і Flex Pack Trail.