Більше третини загального обсягу етикеток вже виробляється повністю цифровим або гібридним способом. Щоб виготовляти економічно успішну, гнучку та максимально стійку продукцію, потрібні цифрові та інтегровані процеси.

Пакет OneVision Label Automation Suite діє як гнучке проміжне ПЗ між введенням і виведенням завдань на друкарські та післядрукарські машини, автоматизуючи підготовку додрукарських і виробничих файлів, а також робочі процеси для будь-якого друкованого продукту. Усі етапи виробництва прозоро відображаються у ПЗ, що забезпечує плавне виробництво без втрати часу.

Вхідні файли друку оптимізуються відповідно до визначених правил і автоматично готуються до друку, післядрукарської обробки та обробки. Інтелектуальне створення форми друку забезпечує максимальну ефективність. Файли для друку можна збирати відповідно до обробки, матеріалу для друку чи інших критеріїв або навіть розміщувати між завданнями.

Завдяки структурованому обміну даними ПЗ OneVision можна легко інтегрувати в системний ландшафт поліграфічних компаній. Внутрішня інтеграція з веб-магазином, MIS, ERP і серверна інтеграція з DFE, RIP, друкарськими машинами, а також обладнанням для фінішної обробки (лазерні висікальні машини, різальні штампи, машини для нанесення покриттів тощо) забезпечують об’єднання робочих процесів друку відповідно до потреб. Для OneVision Labelexpo Europe є однією з найважливіших платформ для демонстрації інновацій і технологій. На стенді компаніївідвідувачі дізнаються про те, як підключення систем і процесів створює цілісну наскрізну екосистему для цифрового друку етикеток майбутнього.