На Labelexpo Hybrid Software продемонструє інновації для підвищення продуктивності та конкурентоспроможності своїх клієнтів, які друкують і поширюють етикетки. ПЗ Hybrid Cloudflow використовується для автоматизації робочого процесу тисячами друкарень і конвертерів етикеток у всьому світі. Але консолідація галузі призвела до появи багатьох друкарень із декількома локаціями друку, тому централізація автоматизації додрукарської підготовки в хмарі створює справжню перевагу.

MyCloudflow розкриває всю потужність Cloudflow у користувацькому рішенні робочого процесу, розміщеному в хмарі AWS і керованому ПЗ Hybrid Software, що забезпечує простоту використання та надзвичайну продуктивність, яка масштабується за запитом.

MyCloudflow призначена не лише для друкарень з кількома локаціями: навіть невеликі торговельні компанії можуть отримати вигоду від нижчих витрат на інфраструктуру, без придбання серверів або локальної ІТ-підтримки, а новий клієнт може почати працювати за лічені години.

Справжня автоматизація потребує тісного зв’язку між робочим процесом і системами MIS/ERP, щоб параметри замовлення можна було використовувати для створення макета завдання та управління системами виготовлення форм або цифровими машинами.

На Labelexpo Hybrid Software акцентує увагу на інтеграції MyCloudflow із CERM, Label Traxx і Radius, провідними системами MIS, які сьогодні використовуються для виготовлення етикеток та паковання.

Hybrid Software також продемонструє важливий новий випуск Packzimizer для автоматизованого планування виробництва повторюваних замовлень етикеток у цифровий спосіб, а також формування стосів етикеток для аркушевого виробництва етикеток «cut & stack».

3D-моделювання стало важливим інструментом додрукарської підготовки при виробництві термозбіжних та вплавлюваних етикеток. Торік компанія Hybrid Software придбала лідера галузі iC3D і тепер інтегрувала її технологію в Proofscope для високоякісного 3D-рендерінгу етикеток і термозбіжних рукавів, вкл. візуалізацію прикрас. Цей процес можна автоматизувати за допомогою MyCloudflow для ефективного виробництва.

Створення високоякісних готових до друку етикеток залишається проблемою для галузі, і Hybrid Software продовжує впроваджувати інновації з багатьма новими можливостями в редакторі Packz. Content XML — це нова технологія в Packz і Cloudflow, яка забезпечує створення етикеток і паковань на основі даних шляхом динамічного вставлення тексту, графіки та інших елементів дизайну з бази даних.

Packz Advanced Color використовує технологію підрозділу ColorLogic компанії Hybrid для створення точного знімка друкованих ілюстрацій за різних умов друку, включаючи різні стратегії відтворення плашкових кольорів. Ця функція розроблена, щоб допомогти виробникам етикеток і паковання точно відтворювати фірмові кольори, використовуючи найменшу кількість кожного чорнила для досягнення найнижчих витрат на виробництво. Після вибору стратегії плашкового кольору її можна автоматично застосовувати за допомогою MyCloudflow для друку всіх майбутніх примірників паковання та етикетки з цим кольором.

ПЗ Hybrid для друку змінних даних (VDP) вдосконалено для полегшення підготовки етикеток зі змінними даними для цифрового друку. Його вихідний формат — стандартний PDF, сумісний із будь-яким RIP, але він був спеціально оптимізований для власного RIP Harlequin Hybrid, який використовується багатьма видатними виробниками цифрових друкарських машин, а також власних цифрових інтерфейсів Hybrid: Xitron NavigatorDFE та Global Graphic SmartDFE.

Завдання Packz VDP друкуються в чотири рази швидше, ніж завдання VDP, створені за допомогою іншого ПЗ, що дає змогу цифровим друкарським машинам працювати швидше та виготовляти більше етикеток за зміну.

Але більшість етикеток все ще друкуються за допомогою флексографічного, офсетного або глибокого друку, і Hybrid Software продовжує впроваджувати інновації в аналоговому та цифровому друці.

На Labelexpo відвідувачі можуть побачити різноманітні зразки друку, отримані за допомогою нової технології Hybrid Software Velvet Screening, гібридної AM/FM-технології для флексодруку наступного покоління, яка забезпечує безпрецедентний контроль світлих цяток і плавніші градації на всіх типах флексографічних пластин, навіть на нижчому рівні роздільної здатності.

Velvet Screening також можна поєднувати з Intelligent Flexo, рішенням для розсіювання поверхні для високоякісного флексографічного друку на різноманітних пластинах і підкладках.

Виконавчий голова Hybrid Software Гвідо Ван дер Шурен каже: «Labelexpo Europe — наша найважливіша виставка 2023 року, і вона ніколи не розчаровує. Цьогорічна виставка обіцяє бути ще більш важливою для Hybrid Software, оскільки вона востаннє проходитиме в нашій країні, тому ми докладаємо всіх зусиль, щоб забезпечити найкраще враження від виставки для наших клієнтів і відвідувачів. Індустрія етикеток завжди була дуже важливим сегментом для Hybrid Software, і ми тісно співпрацюємо з нашими клієнтами, щоб надавати програмні рішення, які підвищують ефективність їх виробництва. Я з нетерпінням чекаю на демонстрацію результатів наших постійних інновацій».