Виготовлений з гофрованого картону та розроблений як заміна традиційним контейнерам середньої вантажопідйомності (IBC) і металевім бочкам TankerBox є інноваційним продуктом і більш екологічним рішенням. Його запатентована конструкція складається з 5 частин: зовнішньої коробки, внутрішньої октабіни, кутової рами, нижньої зірки та верхньої кришки. Паковання має інтелектуальну систему зливу з двома альтернативними варіантами конструкції для зливу зверху або знизу, структуровану у такий спосіб, щоб мінімізувати залишковий вміст у продукті.

Порівняно з використанням металевих барабанів або IBC, оптимізована конструкція TankerBox забезпечує економічні переваги за рахунок ефективності зберігання та логістики, оскільки TankerBox не потрібно хімічно очищувати або повертати як порожній вантаж. Додаткові переваги включають легке використання та інтеграцію у лінії розливу, а також можливість друку для покращення бренду.

Tankerbox можна безпечно використовувати в різних галузях промисловості, включаючи хімію, лакофарбову, фармацевтичну та нафтову промисловість, а також у харчовій промисловості для концентрованих напоїв, промислових рідких продуктів харчування та добавок, алкогольних напоїв, молока та молочних продуктів. Mondi постачає TankerBox і фітинги, а служба розробки продуктів пропонує комплексну підтримку впродовж усього процесу продажу. Це включає закупівлю асептичних вкладишів, адаптованих до вимог клієнтів.