SolmixBag створено з водорозчинного крафт-паперу Mondi, використовується на 20% менше паперу, ніж у стандартних двошарових паперових пакетах. Рішення може працювати на існуючих фасувальних машинах і доступне в стандартних розмірах, пропонуючи клієнтам плавний перехід від існуючих рішень. SolmixBag забезпечує таку саму міцність і термін придатності, як і його попередники, з гарними результатами друку.

Mondi працювала зі своїм давнім клієнтом Baumit, щоб вивести SolmixBag на ринок сухих бетонних сумішей. Дві організації тісно співпрацювали впродовж усього процесу розробки продукту та прагнуть підтримувати всю будівельну галузь, яка намагається зменшити відходи. 

Фердинанд Мук, міжнародний менеджер із роботи з ключовими клієнтами Mondi, каже: «Ми тісно співпрацюємо з нашими партнерами в промисловості будівельних матеріалів, щоб уникнути пилу і утилізації відходів, що приносить користь як довкіллю, так і працівникам на місці. Запуск SolmixBag разом з Baumit — це важливий крок, щоб реально змінити сталість усієї галузі».