«Ricoh має потужне та зростаюче портфоліо, яке задовольняє потреби високошвидкісного та високоякісного ринку комерційного друку, — каже директор з досліджень IDC Тім Грін. — Одним із напрямків, у яких компанія виділяється, є підтримка клієнтів до продажу, під час інсталяції та впродовж часу, потрбного клієнтам для досягнення успіху.

«Від пропозицій програмного забезпечення як послуги до стратегічного бізнес-консультування та цілодобової підтримки критично важливих місій, Ricoh дарує своїм клієнтам відчуття партнерства».

Еф Де Ріддер, віце-президент групи графічних комунікацій Ricoh Europe вітає цю новину. «Постачальники послуг друку дедалі більше інвестують у високошвидкісні струменеві рішення, які пропонують продуктивність, якість друку та автоматизацію для перетворення завдань із звичайних технологій із швидшим часом виконання та меншим втручанням оператора, — каже Де Ріддер. — Підхід у Ricoh полягає в тому, щоб забезпечити виробничі можливості, потрібні клієнтам для переходу на цифрові технології, надавши кожному ПЗ, послуги та підтримку світового класу, які рухатимуть їхній бізнес вперед».