Цей стратегічний крок — важлива віха в місії GWS з розширення присутності та пропозиції в секторі вживаного обладнання, який тепер включає напрямок паковання. Позиції компанії в сегменті виробництва паковання зміцнюються завдяки:

  • об’єднанню ноу-хау експертів і мереж збуту;
  • універсальному досвіду для клієнтів, які шукають надійні, економічно ефективні рішення для пакування;
  • розширенню компетенцій для забезпечення найвищого рівня обслуговування та цінності для клієнтів у галузі паковання.

Впродовж багатьох років роботи компанія Galred набула солідної репутації, надаючи пакувальні рішення значній кількості глобальних клієнтів.

Завдяки поєднанню досвіду Galred із глобальним охопленням і розгалуженою мережею GWS, остання стає ще більш потужним гравцем на вживаного поліграфічного обладнання, готовим надавати неперевершену цінність і послуги клієнтам у всьому світі.

Інтеграція Galred до групи manroland Goss, зокрема у GWS, дасть змогу використовувати сильні сторони та синергію обох компаній, підвищити операційну ефективність, збільшити різноманітність продукції та покращити підтримку клієнтів.

Це придбання підкріплює прагнення GWS бути постачальником комплексних рішень у промисловості вживаного обладнання, пропонуючи клієнтам, яким потрібні надійні та економічно ефективні рішення для паковання, комплексне обслуговування.

«Ми раді вітати Galred у родині GWS, — сказав Даніель Констандсе, комерційний директор GWS.

— Глибокі знання галузі, міцні стосунки з клієнтами та послужний список ідеально узгоджуються з нашим баченням зростання та інновацій».

Рой Цур, керуючий директор Galred, додає: «Разом ми зможемо запропонувати ще ширший спектр рішень для пакувальної промисловості, щоб допомогти нашим клієнтам задовольняти свої бізнес-потреби ефективно та екологічно».

Клієнти можуть розраховувати на плавний перехід, оскільки GWS і Galred старанно працюють над інтеграцією своїх операцій і використанням сильних боків.

Придбання підкреслює мету GWS постійно впроваджувати інновації та адаптуватися до мінливих потреб ринку, гарантуючи, що клієнти отримають найвищий рівень обслуговування та вартості.

«Придбання Galred як доповнення до GWS, що спеціалізується на вживаному обладнанні, дасть змогу manroland Goss ще більше розширити присутність на ринку вживаного обладнання, — говорить Франц Кріхбаум, генеральний директор manroland Goss, — і це демонструє ще одну стратегічну віху розвитку Групи».