Для паковання використовується крафт-папір Mondi EcoVantage, схвалений ISEGA для всього сектору паковання харчових продуктів. EcoVantage виготовляється з перероблених і відповідально отриманих свіжих волокон і раніше використовувався в основному для паперових пакетів для покупок.

Mondi постачає папір EcoVantage компанії Syntegon, яка потім точково наносить покриття для створення пилонепроникного термозварюваного паковання, яке усуває забруднення впродовж усього життєвого циклу продукту – від виробництва до дому споживача. Унікальна технологія Syntegon гарантує, що використовується лише мінімально потрібна кількість ущільнювача. Універсальність технології забезпечує захист порошкоподібних харчових продуктів і міцність паковання. 

Розробка цих нових пакувальних рішень ілюструє ключовий елемент цілей Mondi Group MAP2030 – завдяки використанню перероблених волокон крафт-папір EcoVantage запобігає утворенню відходів, утримує матеріали в обігу та придатний для вторинної переробки в існуючих потоках паперових відходів, про що свідчить Лабораторія переробки Mondi. 

Елізабет Швайгер, керівник відділу досліджень і розробок і інтелектуальної власності гнучкого паковання, Mondi: «Завдяки тісному партнерству з Syntegon і нашому великому технічному досвіду та знанням паперу ми можемо допомогти клієнтам зробити більш екологічний вибір. Завдяки високим показникам вторинної переробки паперу та використанню деревини як відновлюваного матеріалу ми пропонуємо інновацію в пакованні, яка охоплює ефективне використання ресурсів, зменшення відходів і придатність до переробки».