Останній випуск базується на провідному в галузі ПЗ ONYX 22, яке включає новий досвід користувача з функцією перетягування, прості у використанні інструменти для повсякденної автоматизації та довідкову бібліотеку кольорів ONYX, що демонструє кольори в межах і поза кольоровою гамою для будь-яка комбінацій принтер/носії. «Поліграфічні підприємства заслуговують на простий спосіб архівувати та управляти завданнями друку клієнтів для подальшого використання, — сказав Джонатан Роджерс, старший менеджер із глобального маркетингу та комунікацій Onyx Graphics. —Користувачі ONYX тепер можуть створювати резервні копії, архівувати, шукати, відновлювати та повторно друкувати завдання клієнтів за лічені секунди».

Відвідувачі стенду також мали можливість дізнатися про майбутні рішення компанії для управління бізнесом, включаючи новий API, який дає змогу друкарням інтегрувати існуючі бізнес-інструменти з ONYX для досягнення автоматизації.

Очікується, що наступна версія ПЗ ONYX буде доступна в усьому світі влітку 2023 р. та охоплюватиме весь портфель продуктів ONYX, вкл.:

  • ПЗ робочого процесу друку ONYX Thrive;
  • ONYX Go, передплату компанії на програмне забезпечення RIP, ONYX PosterShop;
  • ПЗ RIP ONYX RIPCenter.

Оновлене ПЗ буде доступне для всіх клієнтів ONYX Advantage, які надсилають запит на оновлення продукту, входить до складу підписки ONYX Go, а також для всіх інших клієнтів через придбання ліцензії або передплати.

Клієнтам, які бажають дізнатися про майбутні продукти ONYX, рекомендують відвідати сайт www.onyxgfx.com для отримання додаткової інформації.

ПЗ ONYX також керувало принтерами на численних партнерських стендах на виставці.