Завдяки запатентованому і доповненому потужними інструментами для передачі кольору PrintFlat від дочірньої компанії ColorLogic GmbH, SmartMedia об’єднує всі стандартні параметри друку OEM для кожного носія та комплекту чорнил в бібліотеку визначень носія та допомагає операторам машини легко обрати відповідну комбінацію носія та набору чорнила без спеціальних знань.

Том Муні, менеджер із продуктів у Global Graphics Software, пояснює: «Ми запустили SmartMedia, щоб полегшити операторам машин, які не є фахівцями в кольорі, отримати чудові кольори на цифровому обладнанні. Ми працювали з ColorLogic для подальшої інтеграції їхньої технології для точного та легкого відтворення плашкових кольорів за допомогою розширеної палітри або 7-кольорового друку. Це особливо важливо для друкованих виробів, таких як текстиль і паковання, де ключовим є точне відтворення кольору оригінального твору мистецтва».

SmartDFE розроблено як частину повністю автоматизованого виробничого рішення, яке підтримує Industry 4.0 та інтеграцію MIS, а також підключення до автоматизованих виробничих ліній через OPC UA, відкритий стандарт для обміну інформацією для промислового зв’язку. Він був розроблений спільно з використанням компонентів інших компаній Hybrid Software Group, включаючи STEPZ від Hybrid Software, власне рішення для створення завдань PDF для додрукарської підготовки та VDP, і Cloudflow, що забезпечує розширену автоматизацію робочого процесу. SmartDFE також включає підтримку провідної електроніки та ПЗ друкувальних головок Meteor Inkjet.