«Провайдери широкоформатного та спеціальних способів друку шукають шляхи розширити портфоліо друкованих виробів, щоб розвивати свій бізнес і максимізувати прибуток — FESPA є захоплюючим місцем для відкриття цих можливостей», — сказав Тобі Вайс, генеральний директор Fiery. — Цей рік особливо захоплюючий для Fiery з впровадженням нових продуктів, таких як Fiery® Digital Factory v11, який дає нам змогу запровадити чудову співпрацю з ключовими партнерами, що безпосередньо займаються виробництвом плівки, а також вдосконалення Fiery XF, Fiery proServer і Fiery Prep-it™». На FESPA Fiery об’єднала зусилля з Mimaki, щоб продемонструвати повне рішення для сегменту DTF, додаючи ще більше цінності для клієнтів з точки зору розмаїття та якості продуктів, які вони можуть виробляти.

Поєднання Fiery Digital Factory v11 (дебют) та нового принтера та чорнил в рішенні Mimaki TxF150-75 DTF надає як початківцям, так і експертам перевагу повного рішення, яке покращує функціональність, надійність і продуктивність друку DTF.

«У Mimaki ми надзвичайно раді співпрацювати з Fiery, щоб надавати клієнтам високоякісні рішення для DTF, — сказав Юджі Ікеда, генеральний менеджер відділу глобального маркетингу Mimaki Engineering Co., LTD. — DTF — це захоплюючий ринок, що розвивається, і ми відчуваємо, що поєднання нового TxF150-75 і Fiery Digital Factory забезпечує найкраще в своєму класі рішення, яке робить цю можливість для бізнесу ще більш привабливою для інвестицій».

Fiery також представила співпрацю з Maegis, яка включає інтеграцію Maegis RS Pro DTF UV з Digital Factory Direct to Film Edition: ця нова технологія розширює можливості DTF від друку текстильних і плоских додатків до 3-D додатків (можна створювати більш широкий асортимент матеріалів будь-якої форми, що дає клієнтам ще більше можливостей для творчого виробництва продукції).

«Поєднання Maegis RS Pro DTF UV і Fiery Digital Factory приносить унікальну пропозицію на ринок УФ-друку безпосередньо на плівку. Комбінація функцій і якості рішень означає, що користувачі можуть отримувати високоякісні та довговічні результати на найрізноманітніших продуктах і підкладках», – зазначає Лінді Ньюхуіс, менеджер з маркетингу MAEGIS B.V.».

Fiery Digital Factory v11 — найпопулярніший цифровий інтерфейс DTF, що керує принтерами Mimaki TxF150-75 і Maegis RS Pro DTF.

Також було продемонстровано:

  • Fiery Prep-it — останню версію для підготовки до друку, яка може вдвічі скоротити час виробництва та значно заощадити на використанні носія;
  • Fiery XF — єдиний гібридний цифровий інтерфейс професійного рівня для широкоформатного друку та пробного друку;
  • Fiery proServers — спеціально розроблені цифрові інтерфейси, що управляють принтерами EFI VUTEk Q3r, EFI VUTEk h5 і EFI VUTEk FabriVU 340i+superwide і soft signage;
  • Fiery JobFlow — простий і ефективний робочий процес додрукарської підготовки для широкоформатного друку;
  • Fiery IQ — інтелектуальна аналітика виробництва друку для користувачів широкоформатних принтерів, що дає змогу приймати рішення на основі фактів для більш ефективної роботи.

Інші продукти та рішення Fiery, показані на виставці:

  • Fiery FilmMaker — цифровий інтерфейс, розроблений спеціально для струменевих, трафаретних і плівкових виробництв;
  • Fiery EngraveLab — зосереджено на швидких і професійних рішеннях Брайля, сумісних з ADA, а також на варіантах робочого процесу;
  • Fiery SignLab — інноваційна платформа для виробництва вивісок і графічного дизайну, яка полегшує створення навіть найскладніших вивісок.

Fiery Digital Factory, а також інші рішення Fiery були представлені і на стендах партнерів: Afford; Azon Printer; Dataplot; Direct Color Systems; Forever Digital Transfer Appl. Tech. GmbH; Minerva Textile International; NANJING ORIC CO. LTD.; Print Equipment; PrintMachines4All; Polyprint; Roq; Standkolor; Shenzhen Yueda Printing Technology CO., LTD та ZSK.

«Цифрові інтерфейси Fiery забезпечують передові рішення, що охоплюють широкий спектр пропозицій цифрового друку та зображень, — каже Джон Гензе, віце-президент із продажів і маркетингу Fiery. — Це включає тонерний і струменевий виробничий друк, друк від широкоформатного до надширокоформатного, включаючи оклеювання транспортних засобів, рішення для гравіювання та підготовку друкованих зображень до вирізання.

Fiery DFE та рішення для автоматизації робочого процесу також підвищують ефективність у додатках DTG та DTF, цифровому оздобленні будівельних матеріалів, вкл. керамічну плитку та дерево, друку етикеток, фрезерування з ЧПК тощо. Незалежно від того, який шлях розширюватимуться друкарні, вони можуть робити це, знаючи, що їхні інвестиції в принтер у надійних руках, коли вони керуються рішенням Fiery».