Цей родинний бізнес надає послуги для фотоіндустрії та пропонує широкий асортимент продукції, вкл. фотопринти, художні відбитки, альбоми, журнальні столики та вироби в рамках для стін. Компанія є давнім клієнтом Fujifilm, з якою співпрацює за напрямком фотоматеріалів.

Власник Ієн Локслі сказав Printweek: «Ми використовуємо чимало витратних матеріалів Fujifilm й є клієнтами Fujifilm впродовж 30 років за напрямками плівки та паперу. Fujifilm має фантастичну культуру та постійно розвивається, керуючись інноваціями. Кілька тижнів тому ми були на заводі Fujifilm в Ратінгені в Німеччині, щоб подивитися на Revoria».

Локслі сказав, що колірна гамма Revoria та варіанти внутрішньої обробки були особливо привабливими. «Наша PC1120 може друкувати до десяти кольорів, і розширена колірна гамма дійсно допоможе нам якісно відтворювати фотографії, — пояснив він. — Засоби фінішної обробки, які постачаються з машиною для таких продуктів, як буклети, допоможуть нам автоматизувати ці процеси».

Локслі розповів, що Revoria PC1120 буде використовуватися для додаткових продуктів до основного альбомного бізнесу, таких як книги, буклети, листівки та запрошення. Сума інвестицій не розголошується, але Локслі описав їх як «чудовий пакет».

Revoria зі швидкістю 120 стор./хв. замінить існуючу ЦДМ Ricoh. Revoria PC1120 буде встановлена на сучасному виробництві Loxley Colour площею 6503 м² у Камбернолді поблизу Глазго. Бізнес також має майданчик у Нідерландах. У фірмі працює 75 осіб, а обсяг продажів становить близько £8 млн.

Тео Джорджіадес, генеральний менеджер Imaging Solutions у Fujifilm UK, розповів, що Loxley Color є найбільшим клієнтом фірми в країні. «Іен завжди хоче бути впевненим, що його бізнес займає перше місце в усьому, що стосується ринку. Він інноватор, — сказав Тео. — Локслі дуже швидко визначив, як Revoria дійсно може допомогти та доповнити все інше обладнання, яке він має. І в цьому полягає краса синергії між нашим підрозділом обробки зображень і нашим підрозділом графіки — ми маємо безліч різних технологій. Йдеться не про те, щоб сказати, що одне краще за інше, а про те, щоб сказати, що у нас є рішення для різних сфер, і воно може зробити бізнес набагато більш універсальним для їхніх клієнтів».

Revoria PC1120 буде встановлено у Loxley Color наприкінці червня.