Як і будь-який інший папір Koehler NexPlus®, Koehler NexPlus® Seal Pure також піддається термозварюванню, а його характеристики міцності роблять матеріал придатним для подальшої обробки на всіх комерційно доступних пакувальних машинах. Пакувальні компанії, які бажають перейти на паперове паковання, яка підлягає переробці, можуть не вдаватися до значних інвестиційних витрат. У багатьох випадках все, що потрібно для оптимізації, наприклад, температури зварювання або часу зварювання на існуючих пакувальних машинах, а отже, і результату паковання, зводиться до налаштування кількох параметрів.

«Разом із нашим партнером Schneider Electric впродовж останніх кількох місяців ми реалізували пілотний проєкт і випробували новий Koehler NexPlus® Seal Pure у нехарчовому секторі. Матеріал дуже міцний, але все ще гнучкий, і ще однією особливістю є його чудова придатність для друку, наприклад, ілюстрацій продукції або інструкцій із застосування. Його також можна використовувати на існуючих пакувальних машинах із високою частотою циклів», – пояснює переваги продукту Крістоф Вахтер, керівник відділу гнучкого пакувального паперу Koehler Paper.

Koehler Paper розробила унікальне покоління гнучкого пакувального паперу NexFlex®, який на 100 % придатний для переробки. Метою тут є заміна полімерів у пакованні з використанням так званого бар’єрного паперу, де це можливо. Асортимент охоплює широкий спектр: він включає стандартний крейдований і некрейдований папір, який використовується в ламінатах для пакетів, саше та інших застосувань, що робить папір придатним для широкого асортименту паковання для харчових і нехарчових продуктів. Наступне покоління паперу для гнучкого паковання – це екологічно чистий бар’єрний папір із функціональною поверхнею для індивідуального захисту продукту (NexPlus®). Родина продуктів NexFlex® також включає папір з однобічним покриттям зі стабільністю розмірів і високою гладкістю (NexCoat®), а також папір без покриття з природним виглядом (NexPure®).

Різноманітний гнучкий пакувальний папір від Koehler Paper отримав оцінку 19 із можливих 20 балів від постачальника екологічних послуг Interseroh разом із відміткою «Made for Recycling».