Постачальники послуг друку, які працюють у широкоформатному секторі, покладаються на різноманітність не лише з точки зору асортименту продукції та матеріалів. Їхній системний ландшафт стає дедалі неодноріднішим. Для введення завдань і файлів використовуються різні системи, а також різні машини для друку, оздоблення та прикраси.

Щоб поєднати їх і створити ефективний робочий процес, бездоганна інтеграція систем має вирішальне значення. Це саме те, що на що звертає пильну увагу OneVision Software як один із провідних експертів з автоматизації.

Гнучке та потужне ПЗ для автоматизації OneVision Wide Format Automation Suite можна підключити до будь-якої системи через структурований обмін даними. Інтеграція з устаткуванням відомих світових виробників устаткування (таких як Canon, swissQprint, HP, EFI, ColorGATE, Epson, Summa, Zünd, Kongsberg, Colex, OptiScout, Fotoba,...) і популярних програмних систем (таких як Multipress, Navision, Obility, ...), а також індивідуальні програмні рішення вже доступні та можуть бути розширені в будь-який час. ПЗ Wide Format Automation Suite не лише автоматизує весь виробничий процес від введення файлу до друку та обробки, але й інтегрує широкий спектр систем і забезпечує обмін файлами. Залежно від вимог окремі кроки можуть бути автоматизовані або інтегровані контрольні точки. Інструменти, спеціально адаптовані до потреб широкоформатних принтерів, оптимально та автоматично готують файли для виробництва.

Дотримуючись девізу FESPA 2023 «Нові перспективи», команда OneVision проведе відвідувачів «Дорогою до автоматизації» на своєму стенді. Відвідувачі також можуть отримати інформацію про останню версію ПЗ від експертів з автоматизації.