У Revoria Press PC1120 можна завантажувати до двох спеціальних тонерів на додаток до CMYK тонерів. При викладанні листів, надрукованих за допомогою принтера, оснащеного клейким тонером, при застосуванні високого тиску і тепла, смола реагує на тиск вступає і тонер стає клеєм.

Друк тонерами CMYK та нанесення клейкого тонера можуть бути виконані за один прохід, що дає змогу скоротити процес склеювання, який зазвичай виконувався в окремому процесі після друку. Крім цього, можна довільно вказувати точки склеювання.

Новий тонер підходить для дрібносерійного виробництва різних друкованих матеріалів, які можуть нести вдвічі більше інформації за тих же витрат, що й на звичайні поштові відправлення, які широко використовуються компаніями для прямого розсилання.

Поєднуючи можливості персоналізації з функціями самоклейного тонера, можна ефективно робити самоклейні листівки та листи ф. А4, на запит клієнтів.

Для просування технології на ринок Fujifilm співпрацюватиме з виробниками обладнання для післядрукарської обробки для розробки нових автоматизованих ліній. Оновлення обійдеться власникам машин у суму, еквівалентну тисячі доларів, не рахуючи доставки та установки, ще п’ятсот коштує сам картридж з клейким тонером.