Новинку представив особисто Джек Ву, генеральний директор компаній HanGlobal та Hanglory Asia. Він наголосив: «Цифрові технології та інтелектуальне виробництво є стимулом для модернізації промисловості та економічних перетворень».

Нове покоління цифрових струменевих рішень HanGlobal для друку книг та періодичних видань розроблене для задоволення потреб національного та міжнародного видавничого ринку. Повідомляється, що у новітній машині використовуються друкувальні голівки промислового класу. Мін. розмір краплі — 3 пл, швидкість друку до 150 м/хв, роздільна здатність 1200×1200 dpi.

Завдяки високій роздільній здатності та використанню унікальних швидковисихаючих чорнил високої щільності нове рішення забезпечує не лише більш високу швидкість друку, але й чудове суміщення і більш насичений колір. Це непогане рішення для друку тексту малих кеглів і тонких ліній, з точними кольорами, чіткими контурами та відсутністю зубчастих артефактів.

«Яскрава передача кольору майже еквівалентна широкій колірній гамі офсетного друку. Функція контролю кольору забезпечує точність передачі кольору, завдяки чому друкована продукція відповідає вищим стандартам якості.

Оснащена потужною та ефективною системою сушіння новинка може задовольнити потреби друку на різних типах паперу, вкл. крейдований, допомагаючи клієнтам досягти високої швидкості двобічного друку, а автоматичний робочий процес дає змогу легко реалізувати друк на вимогу від одного екземпляра».

Повідомляється про використання у новинці технологій компенсації сопел та внутрішньої циркуляції чорнил для ефективного запобігання засміченню сопел, завдяки чому продовжується термін служби голівок та скорочуються час та витрати на технічне обслуговування.

Промислові голівки пристосовані до жорстких умов експлуатації, робоча температура сопла може досягати 60° C. Програмна система управління струменевим друком завжди була проблемою «пляшкового шийки», і в Китаї дуже мало виробників обладнання, які можуть самостійно розробляти подібні системи.

Hanglory Group, материнська компанія HanGlobal, є однією з небагатьох у галузі, що має власні програмні розробки. Розширені дослідження та досвід використання струменевого друку дали змогу розробити власні ключові технічні рішення (управління відтінками сірого, тиском, формою хвилі та відповідністю чорнил, а також багатьма іншими параметрами для досягнення високошвидкісного та стабільного струменевого друку).