Туби PaperX належать до зростаючої категорії композитного паковання з паперу та пластику, що дає змогу скоротити використання пластику та зменшити викиди CO₂.

PaperX призначені для паковання органічних і натуральних засобів особистої гігієни та косметичних продуктів. Потенційні галузі застосування туб PaperX від Neopac включають сонцезахисні лосьйони, креми для тіла та обличчя та зубну пасту. Туби випускаються з кришкою фліп-топ, мають діаметр від 35 до 50 міліметрів та вміщують продукти об'ємом від 40 до 250 мілілітрів.

Якщо попередні покоління паперових туб мали значні обмеження в процесі наповнення та запайки, PaperX можна легко наповнювати та запаювати на стандартних лініях наповнення туб.

«Туби PaperX створюють стійкий образ та унікальні тактильні відчуття, підкреслюючи корпоративну відповідальність брендів перед свідомішими споживачами, — каже директор Hoffmann Neopac Group Марк Аеглер. — Neopac прагне збудувати стійке майбутнє, надаючи інноваційні, екологічно чисті пакувальні рішення».