Друкарський механізм DuraBolt 325C розроблений для великих обсягів друку та дає змогу робити листовий, рулонний, односторонній та дуплексний друк у режимі CMYK. Використовуючи запатентовану технологію друкувальних голівок Memjet, DuraBolt забезпечує швидкість друку до 135 м/хв. Голівки спроектовано так, щоб забезпечити чотириразове резервування сопел для кожного кольору. Заявлений ресурс голівок – до 240 л чорнила.

DuraBolt 325C друкує зображення завш. до 32,43 см, використовуючи тандемну конструкцію, що включає дві друкувальні голівки. Вони забезпечують роздільну здатність до 1600×1280 dpi і можуть використовуватися для друку довгих накладів.

Використовуючи пігментне чорнило Memjet, придатне для непрямого контакту з харчовими продуктами, друкарський механізм забезпечує високу якість відтворення зображень. Поєднання такого механізму з ПЗ для управління ним дає рішення, яке забезпечує швидкий цикл інтеграції та оперативне виведення на ринок для OEM-виробників, а також простоту управління та продуктивність для їхніх клієнтів.

Директор з технологій Memjet Джейсон Теландер пояснив, що передовий профіль друку DuraBolt, готова до розгортання зборка та можливість інтеграції з технологіями сторонніх виробників, створюють унікальну пропозицію.

Новий друкарський блок DuraBolt доповнить існуючі системи друку Memjet, які включають VersaPass, DuraFlex та DuraLink.