До складу пакету XMF PressReady входить функція спуску шпальт XMF PressReady від Fujifilm — це інноваційна система управління робочим процесом виробництва цифрового друку, яка допомагає управляти завданнями друку, отриманими з різних джерел (систем Web-to-Print та MIS) або PDF-файлами від клієнтів, та спрямовувати їх на відповідну ЦДМ.

XMF PressReady дає змогу автоматизувати виконання різних завдань, у т.ч. повторюваних. Управління ЦДМ Revoria Press PC1120 здійснюється за допомогою Revoria Flow DFE — системи для растрування, управлінян кольором, контролю спеціальних кольорів та іншими функціями.

У поєднанні з робочим процесом XMF PressReady вона дає змогу повністю автоматизувати процес друку від отримання замовлення до випуску друкованої продукції завдяки попередньому налаштуванню та автоматизації потоку робіт. XMF PressReady можна легко інтегрувати в різні існуючі робочі процеси: відповідні шаблони можна налаштувати для автоматичного ухвалення виробничих рішень на основі розміру, кількості, носіїв та кількості сторінок.

Так виглядає робочий процес у XMF PressReady XMF

PressReady легко інтегрується із системою робочих процесів Fujifilm XMF, що дає змогу друкарням управляти як офсетним, так і цифровим виробництвом за допомогою одного робочого процесу. Також система може управляти не лише цифровими друкарями Revoria, але й будь-якими іншими, що використовують Fiery DFE.

Це дає змогу постачальникам послуг друку управляти ЦДМ різних виробників з однієї системи, забезпечуючи контроль стану завдань друку, чергу робіт, відомості про носії, рівень чорнил та багато іншого.

Джон Девіс, менеджер групи продуктів Workflow Fujifilm Europe: «XMF PressReady —це абсолютно нова система документообігу друку, ретельно розроблена для максимального підвищення операційної ефективності нової лінійки цифрових пристроїв для друку на вимогу, запропонованих компанією Fujifilm. Заснована на успіху системи XMF Workflow для комерційного друку спеціалізована система управління робочим процесом цифрового друку XMF PressReady призначена для управління виробництвом від прийому завдання до випуску готової друкованої продукції».