Наступне паковання з гофрованого картону розроблено спеціально для захисту лез для ковзанів XC Blade. Система складання та вставки дає змогу кожному лезу мати своє місце в пакованні та не стикатися при транспортуванні. Використання пластмас та інших допоміжних засобів розробники навмисно уникали. Рішення також відзначено нагородою Wellpappe.

Ще одна компанія з Австрії розробила та виготовила подарункове паковання для натуральних продуктів бджільництва. Бокс передбачає місце для банки меду, свічки з бджолиного воску, насіння квітів та бджолиний готель. Вулик-готель виготовлений із гофрованого картону, в якому рифлення створює тунелі для бджіл. Гофрокартон відомий своїми властивостями біорозкладності та відрізняється простотою та ефективністю переробки.

А цю коробку, яка отримала нагороду WorldStar Packaging Award, розробляли митці від паковання. Тому що коли коробка відкривається, келих ефектно висувається вгору. Таке подарункове паковання є не лише захисним рішенням для пересилання та транспортування, але й надає особливий досвід розпакування.