Бар’єрний папір Barricote складається виключно з паперу та повністю переробляється в циклі макулатури. Завдяки комбінованим бар’єрам проти міграції водяної пари, жиру/олії, кисню/ароматичних речовин і мінеральної олії Barricote забезпечує надійний захист упакованих товарів. Папір відрізняється високою часткою інгредієнтів, що розкладаються у біологічний спосіб, і водночас на 100% не містить полімерниха екструдованих плівок, ламінатів і фторвуглецю. Незалежно від того, чи використовується він для виготовлення пакетів, як обгортковий папір чи папір для підкладки, Bаricote надійно та безпечно захищає впаковані товари. 

Оптимізований Barricote BAG WG з 49 г/м², завдяки покращеним бар’єрним властивостям проти водяної пари та жиру (рівень KIT 12), а також покращеним можливостям термозварювання, є ідеальною альтернативою для горизонтального та вертикального флоупак-паковання сухих та жирних товарів. 

PACK 75 для екологічного пакування іграшок та інших дрібних деталей щільністю 75 г/м² забезпечує добру термозварюваність і тому особливо підходить для виготовлення пакетів. PACK 75 має сертифікати FSC® і PEFC™ і є ідеальною альтернативою попередньому полімерному пакованню.