Всі це демонструє прагнення Fujifilm просувати ЦДМ Jet Press FP790 для індустрії гнучкого паковання у партнерстві з провідними постачальниками та експертами в галузі поліграфічних технологій.

Співпраця з Nordmeccanica, одним із світових лідерів у виробництві технологій для нанесення різних покриттів та ламінування, завершує серію тестових випробувань для оцінки сумісності продукції, видрукуваної на цифровій струменевій машині Fujifilm Jet Press FP790, з сегментом виробництва гнучкого паковання для харчових продуктів.

Зокрема, у випробувальній лабораторії Henkel проводилася перевірка властивостей одержаних виробів після ламінування за допомогою безсольвентних моделей серії Nordmeccanica Simplex з використанням клеїв, що не містять розчинників.

Мішель Занутто, директор з досліджень, розробок і технологій компанії Nordmeccanica: «Екологічні переваги ЦДМ Fujifilm з фарбами на водній основі у поєднанні з клеями Henkel, які не містять розчинників, і нашою технологією ламінування без розчинників утворюють «замкнений цикл» з точки зору забезпечення дійсно стійкого та екологічно чистого виробничого середовища. Крім того, це дасть змогу виробникам паковання відповідати все більш суворим екологічним нормам, які є звичайним явищем у нашій галузі».