Kurz постійно вдосконалює рішення у сфері сталого розвитку. На додаток до скорочення витрати матеріалу за рахунок впровадження носія, на 50% тонкішого, фахівець із тонких плівок розробив Recosys, «перше у світі рішення в індустрії пластмас, що пропонує систему повернення та переробки, в якій вже використаний матеріал носія може бути перероблений». На виставці Kurz представить удосконалену розробку Recosys. Ця тема буде проілюстрована незвичайною концепцією стенду, де відвідувачі виставки матимуть змогу отримати інформацію з перших рук.

Kurz також представлятиме на стенді експонати, прикрашені за допомогою машини DM Smartliner, демонструючи численні переваги цифрового оздоблення. DM Smartliner швидко і легко виробляє металізоване оздоблення паперу та картону, перетворюючи продукцію на справжню приманку для очей.

Металева обробка за допомогою DM Smartliner забезпечує вражаючий блиск, при цьому фольга може бути без проблем нанесена поверх друку. У рамках концепції Digital Metal компанія Kurz продемонструє свою компетентність не лише як виробник машин, а й як постачальник комплексних рішень.

На «Стіні натхнення» Kurz представить унікальні зразки та прототипи. За допомогою зразків відвідувачі зможуть переконатися у різноманітності та різних варіантах та відкрити для себе нові рішення щодо обробки від Kurz. Наприклад, за допомогою рішення Trustconcept компанія продемонструє комплексні концепції безпеки та інноваційні продукти у сфері захисту продукції та брендів. А за допомогою дочірньої компанії Kurz Digital відвідувачі зможуть ознайомитись з інноваційними прикладами застосування NFT та блокчейну та випробувати їх у дії.

Ще одна виставкова новинка – ПЗ Dreamcomposer. Воно розроблено Kurz Digital для дизайнерів, рекламних агенцій, власників брендів та виробників паковання та візуалізує обробку фольгою у 3D-режимі з вибором із більш ніж 100 реальних матеріалів та ексклюзивних дизайнерських ефектів.

ПЗ дає змогу легко віртуально експериментувати з різними видами обробки — більше немає потреби у трудомісткому та дорогому створенні прототипів. Спеціальні кольори, металізація, а також ефекти тиснення (рельєф, візерунки та фактури з каталогу дочірньої компанії Kurz H+M), можна легко випробувати на екрані та представити для узгодження клієнта.

Під час демонстрацій відвідувачі зможуть побачити, як із PDF-документу всього за кілька кроків створюється повністю спроєктована віртуальна 3D-модель.

Участь у виставці interpack 2023 для Kurz є принциповою, оскільки актуальні теми виставки на 100% відповідають тим галузям, які займають важливе місце на порядку денному всесвітньо визнаного експерта з високоякісного оздоблення поверхонь.