ATS-Tanner використовує крафт-папір Mondi Advantage MF SpringPack і перетворює його на стрічку, додаючи функціональний бар’єр з обох сторін паперу. Потім кінці стрічки з’єднуються за допомогою ультразвуку, усуваючи потребу в будь-якому клеї. Це гарантує, що продукти захищені за допомогою мінімального паковання, зменшуючи відходи та забезпечуючи економічно ефективне рішення. ATS-Tanner продає стрічки з покриттям під торговельною маркою TruePaper.

Крафт-папір Mondi може витримувати вагу до 20 кг, що робить стрічку ідеальною для паковання фруктів і овочів, а також групових паковань пляшок та інших споживчих товарів. Папір забезпечує чудові результати друку, тобто повідомлення про бренд, продукт, повернення та відповідальне поводження з відходами може бути ефективно донесене кінцевому користувачеві. 

Крафт-папір Mondi, який використовується для паперової стрічки, виготовляється з поновлюваних, відповідально отриманих і сертифікованих матеріалів. Його можна переробляти в існуючих потоках вторинної переробки паперу по всій Європі, навіть дотримуючись співвідношення в Німеччини 95/5.

Карстен Брейтер, міжнародний менеджер із роботи з ключовими клієнтами Specialty Kraft Paper, Mondi: «Поєднавши провідний світовий досвід у розробці екологічного паковання з технікою та навичками ATS-Tanner, ми разом створили систему, яка забезпечує чудовий захист продукту, зменшуючи використання полімерів. Це приклад тісної співпраці, що створює нове рішення».

Серж Таннер, власник і генеральний директор ATS-Tanner: «Ми випробували різні сорти паперу, і крафт-папір Mondi має потрібну міцність, щоб замінити полімерне паковання цією паперовою стрічкою. TruePaper — це ресурсоефективне рішення, яке, залежно від стрічкової машини, може обгортати продукти розміром до 1300 x 500 мм і є зручним для зберігання. Використання паперу замість полімерів — не єдина перевага: ультразвукова стрічкоукладальна машина від ATS-Tanner споживає на 98% менше енергії, ніж для паковання вантажу такого ж розміру за допомогою машини для термозбіжного паковання».