При виробництві продуктів харчування багато що перевозиться на піддонах: картонні коробки та мішки, банки та пляшки в пакованні — це лише кілька прикладів.

Щоб паковання та товар не були пошкоджені під час транспортування, піддони традиційно обертають стретч-плівкою, щоб зберегти форму та створити структуру навантаження упакованих товарів на піддон.

Однак у поєднанні зі спеціальним папером Antim, що перешкоджає ковзанню, витрата плівки може бути значно знижена. Протиковзкий папір Antim надійно утримує впаковані товари навіть під кутом 50°.

Пакувальне рішення Geami Wrap n Go цікаве для тих, хто шукає не лише амортизуюче та захисне, але й естетичне паковання для свого продукту. Зручний настільний перетворювач дає змогу виготовити привабливий пакувальний матеріал з комбінації м’якого цигаркового паперу та крафт-паперу з стільниковою перфорацією, що має амортизуючий ефект.

Нове термоізоляційне паковання RecyCold підходить для транспортування та викладання охолоджених та заморожених продуктів, а також є екологічно стійким паперовим рішенням. Паперові охолоджуючі пакети разом із ізолюючим картонним вкладишем захищають чутливі до температури продукти від перепадів температури терміном до 48 годин.

Потім споживачі можуть просто викинути все паковання разом з макулатурою (гель, що міститься в охолоджувальних пакетах, розкладається у біологічний спосіб) або використовувати її повторно. Цікаве рішення, особливо для зростаючого бізнесу з доставки їжі — для заміни класичної повітряно-бульбашкової плівки у сфері доставки дрібних та середніх вантажів

Рельєфна структура забезпечує демпфферні властивості, які можна порівняти з плівкою, і захищає упакований товар від пошкоджень при транспортуванні. Разом із транспортною коробкою все паковання може бути легко перероблене або використае повторно.