Завдяки використанню друкувальних голівок Samba L-Press 510-330s мають роздільну здатність 1200 dpi, розмір мін. краплі становить 2 пл, а ширина друку — 330 мм/510 мм.

L-Press 510/330s можуть відтворювати 95% діапазону кольорів Pantone. Друкувальні голівки ЦДМ мають автоматичну систему очищення, яка допомагає підтримувати узгодженість кількох послідовних замовлень друку.

Нові ЦДМ можуть друкувати на матеріалах з покриттям та без нього, включаючи папір, плівку, PP, PF, PVC, PET, BOPP, алюмінієву фольгу та PET (20 мкм). Це дає змогу виготовляти етикетки для хімічних речовин, продуктів харчування та вина, косметики, галузі медицини та безпеки, що задовольняє потреби різних додатків і ринків. Пристрої продаються по всьому світу.

«Пандемія Covid-19 вдарила по світовому ринку друку, і його зростання на деякий час сповільнилося. Але стійкість китайського ринку продовжує нас дивувати, — коментує Лі Чжімін. – Після закінчення епідемії поліграфічна галузь показала позитивну динаміку. Ми твердо віримо, що майбутнє багатообіцяюче».

KingT є дочірньою компанією Golden Stick Holding Group. Заснована в 2009 р. KingT займається розробкою промислового цифрового друкарського обладнання для виготовлення паковання, роботи з тканиною, гофрованим картоном тощо.

Наразі бізнес KingT охоплює понад 80 країн і регіонів. Компанія має понад 100 патентів на програмне та апаратне забезпечення. Група також має власну чорнильну фабрику для промисловості струменевого друку.