За допомогою Ucontrol™ клієнти в режимі реального часу бачать і контролюють усі аспекти ланцюжка постачань, від джерела до кінцевого споживача, і за його межами – до моменту відкриття та використання продукту.

Ucontrol™ Sensos — це повне рішення для контролю запасів для максимальної ефективності. Етикетка аналізує події в ланцюжку постачань аж до консигнаційних запасів шляхом автоматичного поповнення та виставлення рахунків, що дає змогу особам, які приймають рішення, отримувати дані в режимі реального часу для 100% контролю запасів у всій мережі, відповідно до Unilog.

Тонка, зелена, схожа на етикетку, етикетка Sensos — це пристрій Інтернету речей, який не потрібно заряджати чи калібрувати. Крім того, немає потреби управляти логістикою повернення пристрою, оскільки компанія стверджує, що вона одноразова і має екологічно чистий нелітієвий акумулятор для легкої утилізації.

Датчики в режимі реального часу забезпечують проактивний контроль за допомогою безконтактної роботи. Користувач системи може позначити на карті POI (point of interest): це може бути аеропорт або склад. Сповіщення буде отримано, коли ярлик опиниться в будь-якому вказаному POI. Мітка підключається через попередньо надруковану iSim-карту, а також безперебійний режим польоту, виготовлена з безпечних матеріалів і схвалена авіакомпаніями.