Завдяки інтегрованим рішенням з управління кольором (прилади X-Rite, бібліотеки Pantone, ПЗ для управління кольором Esko, технологія контролю Esko AVT) буде представлено технологічне рішення для забезпечення точності кольору у виробництві паковання та друці етикеток.

«Як відомо, кольори на пакованні друкуються на величезній кількості субстратів з використанням різних технологій та їхнього поєднання, — додає Гай. — Поєднання ПЗ для управління кольором і вірний вибір обладнанням допомагає дотримуватися жорстких вимог клієнтів».

Esko Color Engine заснований на спектральному підході і «передбачає» поведінку фарб, даючи змогу точно відтворити пробні відбитки. Механізм також забезпечує точний і простий робочий процес для цифрового друку та робочих процесів з розширеною кольоровою гаммою.

Система комплексної інспекції друку Apollo Turbo HD забезпечує автоматичну 100% гарантію якості. Вона візуально перевіряє низку друкованих матеріалів, автоматично виявляючи вади в режимі реального часу. Система легко перевіряє прозорі, гнучкі та відбиваючи підложки, які використовуються в пакувальній та етикетковій промисловості.

Apollo Turbo HD можна легко встановити на будь-якій друкарській машині для забезпечення контролю якості та технологічного процесу в режимі онлайн, а також інтегрувати у пермотувальне або окреме обладнання для створення унікальної комбінованої автоматичної інспекційної станції.

На виставці ICE Europe будуть продемонстровані всі можливості та особливості системи, вкл. 100% контроль лакування.