RTZ заснована понад 20 років тому й є одним із найбільших китайських розробників рішень для струменевого друку. Компанія випускає широкоформатні принтери для друку рекламної продукції, струменеві машини для друку на гофрокартоні, текстилі та кераміці, для випуску транзакційної продукції.

Флагманом експозиції RTZ на виставці Sinolabel 2023 стала оновлена модель Flora J-350 Pro для виготовлення складної етикетки за один прогін. Ця гібридна машина шириною 350 мм є модульною платформою, на якій, крім центральної секції кольорового струменевого друку можуть встановлюватися модулі флексографічного друку, лакування, ламінування, інспекції тощо.

За словами постачальника, Flora J-350 Pro є промисловим рішенням для великих етикеткових друкарень, і тих підприємств, які замислюються над створенням власної ділянки з друку етикеток.

Друга машина на стенді RTZ — компактніша Flora J-330S на голівках Epson PrecisionCore. Вона дає змогу друкувати на матеріалах завш. до 350 мм зі швидкістю до 60 м/хв. Макс. роздільна здатність — 1200х600 dpi, фарбовість — CMYK + White.