Для макаронних виробів у формі круасанів Crocchi використовується паковання C-P від C-P Flexible Packaging. Воно забезпечує герметичне закриття страви зі специфічною атмосферою з низьким вмістом кисню всередині паковання, що допомагає зберегти їжу свіжою.

C-P Flexible Packaging дуже тісно співпрацювала з Northwest Frozen, щоб створити плівку для кришки, яка могла б закупорювати лотки з поліолефінів на високошвидкісних машинах з високою ефективністю. Цілісність ущільнення має вирішальне значення впродовж усього життєвого циклу продукту. Їжу заморожують, а потім продають у роздрібних магазинах, зберігаючи у холодильних камерах. Споживачі можуть готувати страви безпосередньо в лотках за допомогою мікрохвильової печі або звичайних печей.

 Запатентована плівка C-P є частиною родини багатошарових пакувальних матеріалів Affirm™. Споживачі можуть зняти плівку кришки з лотка без використання ножа чи ножиць. Інші сфери застосування плівок Affirm™ — паковання для свіжих, повністю натуральних продуктів, які упаковуються та обробляються пастеризацією під високим тиском.