Унікальні робочі характеристики R-2050 роблять його ідеальною заміною звичайним багатошаровим ламінатам, без зменшення ефективності високошвидкісних ліній наповнення.

R-2050 є найновішим представником родини ProActive Sustainability і доступний у стандартній та високозахисній версіях для підтримки або продовження терміну придатності харчових продуктів. Обидва матеріали придатні для переробки в Європі через існуючі потоки.

Серія R-2050, доступна в рулонних або попередньо виготовлених пакетах із додатковими функціями повторної переробки, ідеально підходить для різних застосувань, вкл. сухі корми, заморожені продукти, ласощі для домашніх тварин і свіжі продукти.

«R-2050 має високу прозорість і стійкість до падінь, чудову жорсткість і бар’єрні властивості, — зазначає Хесам Табатабаї, віце-президент із розробки продуктів та інновацій ProAmpac. — R-2050 забезпечує чудову стійкість до проколів. R-2050 – термостійкий, забезпечує оптимальну швидкість та високу ефективність на високошвидкісних горизонтальних, вертикальних лініях».