Зшиті журнальні блоки, брошури та каталоги тепер можна буде виготовляти повністю на цифровому обладнанні.

Для ефективного цифрового виробництва коротких накладів з виключенням ручних операцій потрібен автоматизований комплекс для виконання всіх технологічних операцій: від препресу до випуску вже виготовленого продукту.

Гібридний ВШРА, що представлений на виставці, працює на швидкості 9000 цикл./год., може використовуватися не лише як система початкового рівня, але і для надійного випуску широкого діапазону накладів традиційних друкованих робіт, від одного екземпляра.

Не менш цікавий експонат на стенді компанії – клейова лінія незшивного скріплення Vareo Pro.

Внесені в агрегат численні вдосконалення спрямовані на підвищення його ефективності та продуктивності. Новий комбінований режим дає змогу друкарням на одній лінії випускати книжкові блоки як в м’якій, так і в твердій палітурках, без будь-яких переналаштувань.

Нова система викладу оптимізує подачу книжкових блоків, надійно поділяючи стоси з блоків з обкладинками різних типів.

Систему оснащено інноваційним модулем сортування, встановленим безпосередньо за роботизованою системою різання InfiniTrim, яка розділяє блоки згідно з критеріями, заданими замовником накладу.

Відвідувачі Hunkeler Innovationdays матимуть змогу побачити реальну роботу систем на стенді компанії.

Prinova Digital не лише випускатиме сім журналів різних форматів та версій, але й журнали з обкладинками, на яких у офсетний спосіб будуть надруковані індивідуальні підписи.

На Vareo Pro під час демонстрацій планують виробляти п’ять видів книг у твердій та м’якій палітурках у різних форматах короткими накладах, які потім сортуватимуться на виході за допомогою спеціально заданого інтелектуального алгоритму. Крім обладнання, фахівці фірми продемонструють переваги системи управління робочим процесом Connex.info 4.0, що лежить в основі всіх цифрових пристроїв післядрукарської обробки Muller Martini.