У документі «XSYS WASHOUT SOLVENTS 101 – How can washout solvents contribute to consistent plate quality?» розглядаються поширені помилки, що стосуються процесу вимивання флексопластин і пояснюється, як некоректна робота з розчинами може стати причиною неякісного друку. Окремо наголошується на важливості підтримувати точний баланс компонентів у спеціальних розчинах, таких як XSYS nylosolv A.

Якщо таким балансом знехтувати, ефективність вимивання знизиться, внаслідок чого можуть мати місце різні дефекти друку, вкл. так званий ефект рисових зерен, проблеми з приведенням, втрати точок у напівтонах. Крім порад, як позбутися подібних проблем, у посібнику розповідається про історію створення розчинів XSYS nylosolv, вимивних розчинів що не містять хлору, а також про основні властивості складових їхніх компонентів.

«Крім рекомендацій щодо виготовлення якісних флексографічних форм, представлена в посібнику інформація стане основою для підвищення ефективності роботи обладнання та його ресурсу, допоможе значно знизити витрати на його експлуатацію, підвищити продуктивність та ступінь його екологічності», – каже Стефан Рейс, глобальний директор XSYS з стратегічний маркетинг. Посібник можна безкоштовно завантажити тут.