Камера високої роздільної здатності із запатентованою відеотехнологією Mantis, за яку компанія X-Rite отримала нагороду Pinnacle InterTech Award у 2022 р., і сенсорний екран дають змогу операторам проводити вимірювання та безперешкодно перевіряти вимоги замовника вдвічі швидше та з більш високою точністю.

Вбудовані інструменти управління технологічними процесами у друкарському цеху підтримують стандарти G7, PSO та Japan Color. Всі ці функції дають змогу друкарням та конвертерам дотримуватися стандартів якості на 17% швидше.

eXact 2 доступний у трьох модифікаціях:

  • eXact 2 може вимірювати колір на паперових, гофрованих та картонних основах.
  • eXact 2 Xp дає змогу вимірювати відбитки на плівці, пластику, фользі та інших носіях.
  • eXact 2 Plus забезпечує розширений контроль відбитків на папері та плівці з можливістю вимірювання метамеризму, непрозорості та інших параметрів.

eXact 2 має на 30% більший сенсорний дисплей, ніж eXact 1, а функція Digital Loupe з 10-кратним динамічним збільшенням дає змогу захопити та оглянути потрібне місце та зберігає вимірювання.

Кожна модель eXact 2 постачається з новою платформою X-Rite Link — інтуїтивно зрозумілою хмарною панеллю приладів, що дозволяє в режимі реального часу отримувати уявлення про роботу пристрою. З одного місця клієнти можуть перевіряти стан одного або цілого парку пристроїв, налаштовувати та поширювати оновлення та бібліотеки та багато іншого.