Amipak є сімейним бізнесом у третьому поколінні, що спеціалізується на виробництві паковання для харчових продуктів з високим ступенем надійності. Друкарня планує подвоїти площі на своєму заводі в Кройдоні, а також модернізувати або навіть повністю замінити обладнання та обладнання у рамках стратегії розвитку. Перед нею стоїть завдання лише задовольнити поточний попит на її послуги з виробництва паковання, але зробити й це з урахуванням перспективи збільшення виробничих потужностей. Зростання «на виніс».

За словами директора з комунікацій та розвитку Amipak Даніеля Швітцера, ці кроки є останнім етапом поточних багатомільйонних інвестицій у модернізацію виробництва. Завдяки додатковим потужностям у компанії з’явиться можливість представити нові пакувальні рішення для ринку громадського харчування, що дасть змогу клієнтам отримати вигоду від більш коротких термінів виконання замовлення та часу обробки, що скоротився.

Нещодавно інстальований висікальний прес Bobst Novacut 106 ER забезпечує автоматизований процес поділу заготовок, що спрощує обробку картону та повністю усуває потрдебу ручних операцій. Працюючи навіть на швидкості до 8000 арк./год., машина забезпечує поділ тонких матеріалів, а наявність функцій блокування та регулювання оснащення гарантують точність нарівні з можливістю швидкої зміни завдань.

Понад те, вбудоване в лінію видалення відходів уможливлює переміщення стосу заготівок безпосередньо на наступний етап виробництва, наприклад, на фальцювально-склеювальні машини, що значно підвищує продуктивність.

На думку керівництва Amipak, зараз є хороші перспективи зростання бізнесу у сфері виробництва паковання, потреби цього ринку швидко зростають і постійно змінюються, тому в компанії сподіваються, що розширення виробництва не лише підвищить надійність та гнучкість процесу, а й дозволить скоротити час виконання замовлень та мінімізувати втрати.

Для ефективнішого впровадження висікального преса у виробничу лінію командою Amipak було проведено віртуальне тестування. На думку регіонального менеджера з продажу Bobst у Великій Британії та Ірландії Крейга МакГоуена, незважаючи на те, що через пандемію всі випробування проводилися віртуально, вони були не менш масштабними, ніж якби проводилися на виробництві. Під час випробувань було виконано кілька завдань з різним ступенем складності, щоб продемонструвати можливості машини.