Bobst представила версію A3 машини Expertfold, що дає змогу до 80% скоротити час переналагодження при переході з виробництва коробок зі складним дном на виготовлення 4- і 6-ти точечних коробок. Завдяки новій конструкції та модифікаціям Expertfold стала більш ергономічною, її габарити зменшилися. Нові захисні дверцята забезпечують простий доступ до модуля 4-х і 6-ти точечних коробок. Конструкція рукояток на верхніх конвеєрах змінена для більшої точності та стабільності при позиціонуванні обладнання. Тепер машину оснащено пневматичними упорами пристроїв подачі, які знижують навантаження на операторів і скорочують час налаштування машини на 20%.

«Еволюція нашої машини Expertfold — черговий приклад того, що ми хочемо запропонувати виробникам паковання економічне та ефективне обладнання», — говорить П’єр Бінггелі, директор з маркетингу фальцювально-склеювальних машин Bobst. Продумана ергономіка не лише надає очевидні переваги для операторів, але і дає змогу скоротити час налаштувань і підвищити точність параметрів машини».

«Завдяки останнім змінам ми змогли зменшити час налаштувань і ще більше підвищити продуктивність і якість готових коробок. Водночас зручності для користувача і практичність також відіграють важливу роль у створенні екологічного робочого середовища», — додає Бінггелі.

Інтерфейс Sphere для управління машинами Bobst дає змогу повернутися до повторюваних накладів і управляти функціями машини, а також надає доступ до пакету сервісів Bobst Connect Essential, який з’явився торік.