Компанія заявила, що нові плівки забезпечують до 80% зменшення вуглецевого сліду порівняно з аналогічним пакованням інших виробників.

Нове паковання, яке підходить для свіжого та обробленого м’яса та риби, а також для твердого сиру, є термостійким (до 90° C) і має низький вміст сополімеру етилену і вінілового спирту (EVOH).

Сертифікована Cyclos-HTP як придатна для вторинної переробки ця плівка придатна для вторинної переробки в потоках поліетилену (PE) і забезпечує до 80% нижчий вуглецевий слід порівняно з існуючими плівками для термоформування PA/PE.

Нові плівки для термоформування, мають високу прозорість із чітким блиском, що дає змогу продемонструвати покупцям якість продукції.

Паковання з нових плівок має товщину від 85 до 200 мікрон, стійке до проколів і стирання, що забезпечує підвищений захист продукту.