Повністю сервопривідна машина глибокого друку, в роботі якої використовується технологія ELS (Electronic Line Shaft), працює з матеріалами завш. до 1300 мм та характеризується максимальною механічною швидкістю 450 м/хв. Серед інших її особливостей – автоматична система приведення, сервопривідні модулі контролю натягу з «танцюючими» валами, встановленими на вході та виході з друкарських секцій, гільзова система монтажу валів протитиску.

Вдосконалена система сушильних трактів гарантує мінімум залишкового розчинника у задрукованому матеріалі. Це реалізується за рахунок двобічного обдування полотнища двома типами повітряних сопел: об’ємних (3D) з боку задрукованої поверхні та плоских (2D) зі зворотного боку. Теплообмінник, вбудований в окремий вентиляційний блок, забезпечує підтримку потрібної температури у повітряному тракті.

Представлена Pelican турельна сервопривідна бобінорізальна машина Acrostar із шириною 1300 мм працює з макс. швидкістю 700 м/хв. Агрегат оснащено модулем контролю натягу із вбудованим тензодатчиком на сервопривідній системі намотування.